Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu

12 en 13 februari
TREx

Hèt tweejaarlijks informatie- en inspiratie-event voor de (inter)nationale tuinretail.

Op 12 en 13 februari vindt TREx plaats in Expo Haarlemmermeer. TREx is een uniek, tweejaarlijks informatie- en inspiratie-event voor de (inter)nationale tuinretail. Tijdens TREx worden de laatste inzichten en ideeën op het gebied van verkoop van levend groen, tuinen en decoratie-artikelen gedeeld. Met als doel om samen de consument beter te bedienen en meer verkoop te genereren.

Informatie op maat

TREx voorziet de hele tuinretailsector van informatie op maat; van formulemanagers en ondernemer tot inkopers en medewerkers. Tijdens de beurs zijn er doorlopende masterclasses van retailexperts, power-sessies, expert tours, workshops en seminars waaraan je als bezoeker kunt deelnemen.

Reimagine Green Retail

De consument van tuinartikelen is de laatste jaren veranderd en de technologie ontwikkeld zich razendsnel. De winkels blijven daarentegen fundamenteel ongewijzigd. Maar hoe zou een tuincentrum eruitzien als je morgen opnieuw zou beginnen? Met het thema ‘Reimagine Green Retail’ geeft TREx antwoord op deze vraag.

Dagprogramma

TREx biedt u als bezoeker een compleet dagprogramma met gratis drank, snacks en lunch. Het dagprogramma is naar eigen wens samen te stellen.

Retailer in de tuinbranche?

Ben je een tuincentrumondernemer, -medewerker, retailorganisatie of bloemist? Dan heb je gratis toegang tot TREx. Dit gratis ticket kan worden besteld op de website.

Programma

09.00 Ontvangst met koffie & cake
09.30 Start programma
17.00 Networking drink (13 Feb. 16.00)
18.00 Sluiting (13 Feb. 17.00)

 

 

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma