Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Duurzame evenementenlocatie nabij Amsterdam

Verrassend – dat woord valt vaak bij EXPO Greater Amsterdam. Deze bijzondere locatie met een industriële uitstraling, nabij Schiphol en Amsterdam, is met een vloeroppervlakte van 24.000 m2 geschikt als veelzijdige beursruimte of evenementenlocatie. Het voorste gedeelte van de locatie is uitermate geschikt voor congressen tot 350 personen en uit te breiden voor grotere events tot 15.000 personen. 

Unieke uitstraling
De onverwachte rust tussen de bedrijvigheid van omgeving Amsterdam en de opvallende architectuur van de voormalige kassen laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van de aangrenzende buitenruimtes. Het verrassend groene karakter van de locatie kent daarnaast nog een noemenswaardig aspect: op het dak van EXPO Greater Amsterdam ligt maar liefst 26.000m2 aan zonnepanelen. 

Beurs organiseren

EXPO Greater Amsterdam heeft vier grote hallen waar regelmatig beurzen plaatsvinden. De hallen zijn makkelijk samen of apart van elkaar te gebruiken. Er zijn ook meerdere ruimtes die gebruikt kunnen worden voor een congres of als vergaderruimte. 

Zakelijk event organiseren

Binnen of buiten een bedrijfsfeest, congres, vergadering, teambuilding sessie of ander zakelijk event organiseren? Met ruim voldoende parking en zo’n 4.400 hotelkamers binnen 10 minuten rijden is dit de ideale locatie. 

Publieksevenementen

Publieksevenementen zijn openbare evenementen, zoals muziekevenementen, festivals, publieksbeurzen of sportevenementen. EXPO Greater Amsterdam heeft ervaring met alle soorten en maten, van Festivals tot paardensport. 

Evenementenlocatie huren

 

Ruimtes in EXPO Greater Amsterdam


Hallen

EXPO Greater Amsterdam beschikt over 24.000m2 aan hallen die zowel apart als gekoppeld gebruikt kunnen worden. Samen met u kijken we naar een geschikte indeling voor uw evenement. De verschillende ruimtes zijn eenvoudig aan te passen, voor zowel een grote als kleine bijeenkomst. 

EXPO ruimtes

Deze ruimtes zijn multifunctioneel en in te zetten voor vergaderingen, teambuilding sessies of productpresentaties. Ze kunnen ook gebruikt worden voor workshops, maar ook voor eethoekjes of andere creatieve ideeën

Foyer

In de Foyer kom je meteen binnen in een lichte, ruime ontvangstzaal, die ingezet kan worden als alleen ontvangstzaal, maar ook voor congressen en andere zakelijke evenementen. 

Congreszaal

Het auditorium is een volledig ingerichte congreszaal met muren van leem. Deze ruimte is geschikt is voor congressen en product presentaties. Combineer het auditorium met de hallen voor een optimale beurs of een bedrijfsfeest. 

Subruimtes

De subruimtes in EXPO Greater Amsterdam zijn uitermate geschikt als vergaderruimtes of voor het geven van productpresentaties of trainingen. De ruimtes zijn flexibel in te richten. 

Buitenruimte

Het buitenterrein van EXPO Greater Amsterdam wordt gebruikt voor verschillende type evenementen. Zo kunnen er festivals plaatsvinden, maar ook bijvoorbeeld beurzen.  


Zonnepanelen Amsterdam

Zonnepanelen

Het dak van EXPO Greater Amsterdam is bedekt met semi-transparante zonnepanelen (PV-modules). Een deel van de groene stroom die wordt opgewekt wordt geleverd aan omliggende huizen om ook de omgeving groen te maken. Meer weten over duurzaamheid bij EXPO Greater Amsterdam? 

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma