Genre: Muziekevenement

Libelle Zomerweek 2023

Kom samen genieten van een gezellig dagje uit op de Libelle Zomerweek! Ook dit jaar wordt de Libelle Zomerweek weer echt een feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s. Geniet samen van honderden shops, ga los bij spetterende optredens, ontmoet de mensen achter Libelle of doe mee aan een creatieve workshop. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om heerlijk even iets te eten of drinken en bij te komen van alle indrukken.

Primeur: Zomerweek in Concert
Libelle maakt dit jaar voor het eerst één feestdag tijdens de Libelle Zomerweek nog grootser voor vriendinnen. Tijdens de eerste editie van Zomerweek in Concert, dat plaatsvindt op zondag 14 mei, wordt er uitgepakt met concerten voor leuke vrouwen, door leuke vrouwen.

Niemand minder dan Ilse DeLange en Miss Montreal geven allebei een één uur durend concert, en daarnaast vinden er nog tal van andere leuke en verrassende optredens plaats. Dit ultieme dagje uit, waarbij je nog veel meer activiteiten kunt beleven op het evenemententerrein in Vijfhuizen, mag je gewoon niet missen!

FOURCE meet&greet

Door corona zijn er nu helaas geen concerten, maar tijdens de zomervakantie gaan de jongens van FOURCE wel weer het land in voor een serie meet&greets!

Je kunt ze ontmoeten als je een kaartje hebt bemachtigd en met de auto naar onze locatie komt! Wil je iets geven, een handtekening vragen of met ze op de foto? Het kan allemaal op 14  augustus in onze locatie!

Hoe hou je een meet&greet in coronatijd? Met de auto natuurlijk! Kom naar de drive-in, stap uit bij de jongens van FOURCE en ontmoet ze in het echt! Met enige afstand, maar toch heel dichtbij en persoonlijk. En natuurlijk kun je met ze op de foto!

Wil je ook iets van FOURCE MERCH hebben? Dat kan bij de drive-in merchandise-stand. Als je wilt, signeren de jongens je aankoop ook gelijk voor je. Maar je rijdt na afloop sowieso naar huis met een gratis unieke poster (inbegrepen bij je toegangsbewijs) en een mooie herinnering aan een hele bijzondere meet&greet!

Check hier welke meet&greet-locatie het dichtst bij jou in de buurt is! Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Dan zul je helaas moeten wachten op een volgende gelegenheid om de jongens van FOURCE te ontmoeten.

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma