Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu

Disclaimer

De website www.expogreateramsterdam.nl (“Website”) ten behoeve van Expo Haarlemmermeer B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom  van een aan Expo Haarlemmermeer B.V. gelieerde vennootschap.

Toegang tot en gebruik van de Website en de producten en diensten die via de Website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de Website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Expo Haarlemmermeer B.V.

De inhoud van de Website en andere uitingen van Expo Haarlemmermeer B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Expo Haarlemmermeer B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de Website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Expo Haarlemmermeer B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Expo Haarlemmermeer B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de Website,

Wanneer Expo Haarlemmermeer B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Expo Haarlemmermeer B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Expo Haarlemmermeer B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Expo Haarlemmermeer B.V. en/of aan Expo Haarlemmermeer B.V. gelieerde vennootschappen.

 

April 2016 ©

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma