Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu

Exposanten

Staat u binnenkort in EXPO Greater Amsterdam als exposant/standhouder en heeft u vragen over uw beursdeelname?

Neem contact op met de organisator

Als beurzen- en evenementenlocatie maken wij allerlei afspraken met de organisator. De organisator beslist over de stroomvoorzieningen, aansluitingen voor pinapparatuur, openingstijden en parkeerabonnementen. Kijk of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat en zoniet, neem dan contact op met de organisator.

Webshop exposanten

In de webshop voor exposanten/standhouders in EXPO Greater Amsterdam kunt u materialen bestellen, zoals: elektra, standschoonmaak, heftrucks, hoogwerkers, afvalverwerking, internetaansluiting, catering en parkeerkaarten.

Naar aanleiding van een digitale uitnodiging kunt u met de opgegeven inlognaam en code inloggen op de webshop.

Algemeen

Kan EXPO Greater Amsterdam catering verzorgen op de dag(en) dat ik op een beurs/evenement exposeer?

Ja, EXPO Greater Amsterdam biedt exposanten/standhouders van vak- en publieksbeurzen speciale catering services. Voor een hapje en een drankje hoeft u geen stap te zetten, want uw bestelling wordt netjes bij uw stand afgeleverd. U kunt bij de projectmanager van EXPO Greater Amsterdam informeren over de mogelijkheden en het aanbod.

Is het toegestaan om te roken in EXPO Greater Amsterdam?

Nee. Sinds de landelijke invoering van het rookverbod, leven ook wij de regel na dat in openbare ruimtes niet gerookt mag worden. Dat betekent dat u voor het opsteken van een sigaret de buitenlucht dient op te zoeken. Het gebruikt van e-sigaretten is tevens ook niet toegestaan.

Waar kan ik de technische specificaties van EXPO Greater Amsterdam vinden?

Op deze pagina vindt u onder Facts en Figures de plattegrond van EXPO Greater Amsterdam, voor technische specificaties kunt u contact opnemen met de locatie via telefoon(023-566 01 40) of e-mail (info@expogreateramsterdam.nl).

Ik ben iets verloren/vergeten tijdens het exposeren op een evenement in EXPO Greater Amsterdam. Waar kan ik achterhalen of dit gevonden is?

Wij verzamelen alle vergeten voorwerpen in EXPO Greater Amsterdam. U kunt deze vraag neerleggen bij de Servicebalie van EXPO Greater Amsterdam via telefoonnummer (023-5660140) of mail (info@expogreateramsterdam.nl).

Bereikbaarheid

Wat zijn de adresgegevens van EXPO Greater Amsterdam?

EXPO Greater Amsterdam
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Hoe kan ik EXPO Greater Amsterdam het beste bereiken?

Een uitgebreide routebeschrijving naar EXPO Greater Amsterdam (met de auto of het openbaar vervoer) vindt u op de website van de betreffende locatie: www.expogreateramsterdam.nl/bereikbaarheid/.

Exposeren

Waar en hoe kan ik me aanmelden om als standhouder/exposant op een evenement in EXPO Greater Amsterdam te staan?

Voor alle afspraken en informatie wat betreft het exposeren op een beurs/evenement bij EXPO Greater Amsterdam, kunt u bij de organisator van het evenement terecht. De organisator staat vermeld bij het evenement in de agenda.

Wat zijn de kosten om te exposeren in EXPO Greater Amsterdam?

De kosten om deel te nemen aan de beurs of het evenement van uw keuze, dient u op te vragen bij de organisator. In de agenda bij het evenement vindt u de contactgegevens van de organisator.

Op welke momenten kan ik mijn stand op- en afbouwen?

De dagen en tijden waarop u uw stand mag op- en afbouwen, kunt u achterhalen bij de organisator van het evenement. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die vinden op de pagina van het evenement in de agenda van EXPO Greater Amsterdam.

Ik wil als standhouder/exposant op een evenement staan in EXPO Greater Amsterdam, maar wie is de organisator?

De contactgegevens van de organisator van een evenement waar u wilt exposeren kunt u vinden op de pagina van het evenement in de agenda van EXPO Greater Amsterdam.

Parkeren

Hoe regel ik een parkeerabonnement?

Informatie over een parkeerabonnement kunt u achterhalen bij de organisator van het evenement. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die aan de linkerkant vinden op de pagina van het evenement in de agenda van EXPO Greater Amsterdam.

Wat zijn de parkeerkosten voor mij als exposant/standhouders?

De kosten van een parkeerkaart bij EXPO Greater Amsterdam zijn afhankelijk van gemaakte afspraken met de organisator. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die aan de linkerkant vinden op de pagina van het evenement in de agenda van EXPO Greater Amsterdam.

Voorzieningen

Heb ik in EXPO Greater Amsterdam draadloos internet tot mijn beschikking?

Ja, bij EXPO Greater Amsterdam is een GRATIS gasten WIFI-netwerk aanwezig.

Ik exposeer in EXPO Greater Amsterdam, één van de locaties van Libéma. Kan Libéma me helpen aan een locatie om te overnachten?

We bieden tevens een overzicht van hotels in de buurt van Expo Greater Amsterdam. Overnachten op het terrein van EXPO Greater Amsterdam is niet toegestaan.

Kan ik pinautomaten aansluiten bij mijn stand?

Over extra voorzieningen, zoals pinautomaten en stroomvoorziening, heeft de organisator van het evenement waar u op exposeert afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. Weet u niet wie de organisator is of heeft u de contactgegevens niet, dan vindt u deze in de linkerkolom op de pagina van het evenement in de agenda van EXPO Greater Amsterdam.

Van welke stroomvoorzieningen kan ik gebruik maken in EXPO Greater Amsterdam?

Over de stroomvoorzieningen heeft de organisator van het evenement of de beurs waar u op staat, afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. U vindt de contactgegevens aan de linkerkant op de pagina van het evenement in de agenda van EXPO Greater Amsterdam.

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma