Genre: Publieksbeurs

Comic Con Holland 2024

Comic Con Holland is hét event in Nederland voor alle echte fans en liefhebbers van comics, manga, cosplay, gaming, films, series, sci-fi, fantasy en meer.

Ontsnap naar een magische wereld, een ultieme Geek-ervaring met wereldbekende ster gasten om te ontmoeten en een enorme Geek Market om gezellig te shoppen.

Maar tevens boeiende workshops, Q&A’s en lezingen maar je kan er ook gewoon gamen en genieten van de vele wedstrijden en optredens.

Bovenal is het het uitgelezen moment om vrienden te maken en een gezellige dag te beleven met andere fans.

Kom op Nederland, Get Your Geek On!

Stoffen Spektakel oktober 2024

Ervaar de nieuwste mode en warmste kleuren op de gezelligste stoffenbeurs. Op dit evenement presenteren ongeveer 40+ aanbieders in stoffen en aanverwante producten op ± 4000 vierkante meter. Er zal een enorme keuze aan kledingstoffen, interieurstoffen, decoratiestoffen, fournituren, naaimachines en andere aanverwante artikelen aanwezig zijn. Naast nieuwe collecties, vind je ook resten uit de mode confectie of super koopjes vanaf €1,95 per meter. Ook vind je hier leer of imitatieleer en een grote keus in fournituren.

Op 20 oktober strijken de ondernemers neer in EXPO Greater Amsterdam van 10:00 – 16:30 om jou de beste en mooiste stoffen en aanverwante artikelen te laten zien. Van goedkope stoffen, leuke aanbiedingen tot exclusieve dure stoffen. Denk aan bruidsmode, haute couture, babystoffen en fournituren etc. Er is voor elk wat wils op het Stoffen Spektakel bij EXPO Greater Amsterdam.

Entree is gratis.

vt wonen&design beurs 2024

Op één dag vind je hier boordevol informatie én inspiratie voor het verbouwen, verduurzamen of veranderen van je (nieuwe) woning. Ontmoet 250+ bekende woonbedrijven en nieuwe parels waarvan je het bestaan nog niet weet. Ga zeker ook even langs in de inspiratiehuizen van de mooiste woonbladen van Nederland en ontdek de woontrends van de woonredacties.

Van vloer, badkamer, keuken en bank tot warmtepomp, batterij en zonnepaneel. Je vindt het allemaal op de vt wonen&design beurs. Slechts 6 dagen per jaar te bezoeken!

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma