Genre: Publieksbeurs

vt wonen&design beurs 2024

Op één dag vind je hier boordevol informatie én inspiratie voor het verbouwen, verduurzamen of veranderen van je (nieuwe) woning. Ontmoet 250+ bekende woonbedrijven en nieuwe parels waarvan je het bestaan nog niet weet. Ga zeker ook even langs in de inspiratiehuizen van de mooiste woonbladen van Nederland en ontdek de woontrends van de woonredacties.

Van vloer, badkamer, keuken en bank tot warmtepomp, batterij en zonnepaneel. Je vindt het allemaal op de vt wonen&design beurs. Slechts 6 dagen per jaar te bezoeken!

Stoffen Spektakel maart 2024

Ervaar de nieuwste mode en warmste kleuren op de gezelligste stoffenbeurzen in Nederland en omstreken. Op dit evenement presenteren zo’n 40+ aanbieders in stoffen en aanverwante producten op ± 4000 vierkante meter een enorme keuze aan kledingstoffen, interieurstoffen, decoratiestoffen, fournituren, naaimachines en andere aanverwante artikelen. Naast nieuwe collecties, vind je ook resten uit de mode confectie of super koopjes vanaf €1,95 per meter. Naast dat alles vind je ook leer of immitatie leer en een grote keus in fournituren.

Op 3 maart strijken de ondernemers neer in EXPO Greater Amsterdam van 10:00 – 16:30 om u de beste en mooiste stoffen en aanverwante artikelen te laten zien. Van goedkope stoffen, leuke aanbiedingen tot exclusieve dure stoffen. Denk aan bruidsmode, haute couture, babystoffen en fournituren etc. Er is voor elk wat wils op het Stoffen Spektakel bij EXPO Greater Amsterdam.

Entree is gratis.

Hunkemöller Fabrieksverkoop Amsterdam 2024

Koop je Hunkemöller artikelen voor spotprijzen tijdens onze fabrieksverkoop bij EXPO Greater Amsterdam!

Op zoek naar mooie lingerie voor een spotprijs? Dan ben je bij de Hunkemöller Fabrieksverkoop op het juiste adres! Hunkemöller organiseert een paar keer per jaar een fabrieksverkoop (ook bekend als de Hunkemöller Factory Sale) op verschillende plaatsen in België, Duitsland en Nederland. Hier shop je onze bh’s, slips, nachtmode, HKMX Sport collectie en accessoires vanaf €1,-. Heb je een Hunkemöller Membercard? Neem deze dan mee en spaar ook nog eens voor Passion Points. Maak er een gezellig uitje van met je vriendinnen, zus of moeder en shop till you drop bij de Hunkemöller Fabrieksverkoop.

Het is helaas niet mogelijk om tijdens een fabrieksverkoop te passen en/of gekochte artikelen te retourneren (ook niet in de winkel). Het is dus handig om van te voren te weten welke maten je draagt. Vergeet je membercard niet mee te nemen of download de app, je spaart ook tijdens deze sale Passion Points. Mogelijk om met pin en contant te betalen. Koop vooraf je entree ticket, kies je dag en kom shoppen!

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma