Genre: Sportevenement

Horse Event Youth 2024

 

Op 21 en 22 september 2024 vind Horse Event Youth plaats in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Tijdens het Youth weekend worden de jeugdige paardenfans én hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics. In het Youth weekend kun je je hart ophalen bij de 3 showpistes en een groot podium waar dé horsefluencers van het moment te zien zijn. Verder vind je in het promodorp meer dan 100 winkeltjes met de coolste paardenspullen.

Horse Event Youth 2023

Op 9 en 10 september 2023 vindt Horse Event Youth plaats in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Tijdens het Youth weekend worden de jeugdige paardenfans én hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics. In het Youth weekend kun je je hart ophalen bij de 3 showpistes en een groot podium waar dé horsefluencers van het moment te zien zijn. Verder vind je in het promodorp meer dan 100 winkeltjes met de coolste paardenspullen.

De openingstijden worden vanwege het weer opnieuw met een uur vervroegd van 8:30 tot 17:00 naar 07:30 tot 15:30 uur.

Het programma wordt iets ingekort, maar er komen geen programmaonderdelen te vervallen (alle tijden zijn al aangepast op de website van Horse Event).

Bekijk hieronder de aftermovie van Horse Event 2022 en kom alvast in de stemming!

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma