Genre: Vakbeurs

World of eMobility 2023

Voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrische vervoersmiddelen is World of eMobility een must om te bezoeken. Op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober 2023 vindt hét eMobility event van Europa plaats.

Op meer dan 20.000 m2 is een mix van alle elektrische mobiliteit producten te vinden, naast een groot aanbod van elektrische tweewielers zijn er ook auto’s, vrachtwagens en bouwmachines te vinden. Ontdek naast de nieuwste elektrische fietsen en city cars ook informatie over bijvoorbeeld laadpalen en sharing programma’s. Er is genoeg entertainment en actie, want bijna alle producten kan je zelf testen op het grote indoor- en outdoor testparcours. Verwacht de meest innovatie producten uit binnen- en buitenland.

Wil jij ook weten hoe de toekomst van onze mobiliteit eruit gaat zien, kom dan op 26 & 27 Oktober naar World of eMobility in de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen.

Dare to be different and the future is yours!

Solar Solutions International 2024

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa en draait om meer dan 500 innovaties en ruim 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Als exclusief B2B-evenement biedt Solar Solutions International exposanten en bezoekers een onmisbare kans om te netwerken op hoog niveau.

International Floriculture Trade Fair 2023

Van 8 t/m 10 november fleurt EXPO Greater Amsterdam op en kun je bloemen vinden in alle kleuren van de regenboog. Dan is namelijk de ‘Internationale Floriculture Trade Fair’ (IFTF) actief in ons pand. Deze vak- en handelsbeurs is slechts toegankelijk voor vakpubliek, waaronder kwekers, vermeerderaars, importeurs, groothandel en detaillisten.

IFTF, alles onder een dak

IFTF is een ontmoetingsplek voor bedrijven in de florasector. Je kunt nationale maar ook internationale klanten en aanbieders aanspreken. Het evenement biedt een platform aan kopers en leveranciers uit de bloemisterij, waar een aantrekkelijke combinatie gecreëerd wordt van zaken doen en gezelligheid.

Op dit evenement vind je onder andere: nieuwe producten, ideeën, gereedschap en benodigdheden. Verder kun je hier inspiratie opdoen en ben je na je bezoek weer helemaal up-to-date wat betreft de sierteelt.

 

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma