Genre: Vakbeurs

Green Heating Solutions 2024

Green Heating Solutions is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Green Heating Solutions draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet.

Green Heating Solutions biedt exposanten en bezoekers uit de HVAC-sector de kans om met elkaar in contact tekomen, zich te laten informeren en de nieuwste ontwikkelingen in de industrie te leren. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

International Charter Expo – ICE’24

International Charter Expo – ICE is de grootste B2B Yacht Charter-expo ter wereld. Makelaars, wagenparkbeheerders, centrale agentschappen, leveranciers en jachteigenaren – allemaal onder één dak.

Jachtprofessionals ontmoeten elkaar bij ICE om nieuwe zakelijke deals te sluiten en hun branche-inzichten uit te wisselen.

Bij ICE komen ruim 1.500 deelnemers uit meer dan 50 landen samen. In 3 dagen vinden er meer dan 15.000 meetings tussen ICE-deelnemers plaats via Handshake B2B matchmaking software.

ICE is het meest wholsome evenement voor jachtcharters van over de hele wereld, georganiseerd door de Yachtmaster Group. In november 2024 organiseert het ICE-team ICE’24 bij EXPO Greater Amsterdam met als doel de jachtcharterwereld met elkaar te verbinden.

IFTF 2024

Van 5 t/m 7 november fleurt EXPO Greater Amsterdam op en kun je bloemen vinden in alle kleuren van de regenboog. Dan is namelijk de ‘Internationale Floriculture Trade Fair’ (IFTF) actief in ons pand. Deze vak- en handelsbeurs is slechts toegankelijk voor vakpubliek, waaronder kwekers, vermeerderaars, importeurs, groothandel en detaillisten.

IFTF, alles onder een dak

IFTF is een ontmoetingsplek voor bedrijven in de florasector. Je kunt nationale maar ook internationale klanten en aanbieders aanspreken. Het evenement biedt een platform aan kopers en leveranciers uit de bloemisterij, waar een aantrekkelijke combinatie gecreëerd wordt van zaken doen en gezelligheid.

Op dit evenement vind je onder andere: nieuwe producten, ideeën, gereedschap en benodigdheden. Verder kun je hier inspiratie opdoen en ben je na je bezoek weer helemaal up-to-date wat betreft de sierteelt.

 

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma