Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu

26 t/m 28 januari
Pasar Malam Istimewa XL

Indonesië is dichterbij dan je denkt!

Koop tickets

De Pasar Malam Istimewa XL komt naar de EXPO Greater Amsterdam! Dat wil je natuurlijk niet missen.

De Pasar Malam, dat uit het Indonesisch vertaald ”avondmarkt” betekent, is een evenement waarbij Indonesië en haar rijke cultuur centraal staat. Proef heerlijk eten, struin langs uiteenlopende marktkraampjes en geniet van live muziek en dans!

Makan (eten)
Het draait bij deze Pasar Malam Istimewa XL om Indonesië. En dat betekent natuurlijk smullen van de Indische en Indonesische keuken! Er zijn talloze eettentjes waar je authentieke maaltijden en snacks kunt halen. Wat dacht je van spekkoek of Gado Gado? Maar natuurlijk geniet je hier ook van saté ayam of cendol. Er is meer dan genoeg te proeven tijdens het weekend!

Oosterse specialiteitenmarkt
Indonesië is meer dan lekker eten. Tijdens deze gigantische avondmarkt is er dan ook meer te scoren dan lekkernijen. Van kleding tot wierook en wanddecoratie tot sambal. Je kijkt je ogen uit! Al die mooie spullen vind je bij de Oosterse specialiteitenmarkt met meer dan 100 kraampjes.

Entertainment
Alsof dat alles je nog niet in Indonesische sferen brengt, is er ook nog muziek en dans om van te genieten. Zowel bands als solo artiesten zijn te bewonderen of check één van de culturele dansoptredens tijdens de Pasar Malam Istimewa XL in EXPO Greater Amsterdam!

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma