Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu

5 en 6 september
showUP

Dé inkoopbeurs met focus op woonaccessoires en cadeau-artikelen.

Op 5 en 6 september 2021 vindt de inkoopbeurs showUP plaats in Expo Haarlemmermeer. Deze inkoopbeurs focust zich vooral op woonaccessoires en cadeau-artikelen, maar er zijn zo veel andere artikelen te vinden.

Over showUP
Toonaangevend en vernieuwend

ShowUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

Inmiddels doen meer dan 350 deelnemers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken als House Doctor, Seletti, &Klevering en Moebe. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en nieuwkomers vind je hier onder één dak.

Meer dan inkopen

showUP is meer dan een inkoopbeurs. Het is ook een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Er zijn barrista’s, foodtrucks en fijne terrassen. In een aangename omgeving kun je bijpraten met collega’s, leveranciers en andere relaties.

De opzet van showUP is open en uitnodigend. De sfeer en styling van de locatie is aangenaam en ademt creativiteit. Stands van deelnemers zijn open en uniform zodat de producten centraal staan. Op een ongedwongen en overzichtelijke manier kun je nieuwe producten voor je winkel spotten en afspreken met je bestaande leveranciers.

Zó gaan inkopen en inspiratie opdoen samen.

Registratie

showUP is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de branches wonen, kids en gifts.

Registratie voor Pers, Media en Bloggers KLIK HIER

Toegang tot showUP is gratis na invullen van het registratieformulier. Indien je showUP met meerdere personen wilt bezoeken registreer je alle bezoekers. Als de registratie compleet is ontvang je een e-mail met een link naar je persoonlijke e-ticket(s).

 

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma