Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Ik wil een congres of event organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

29 januari 2021
SVR-Vakantiebeurs

Zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit.

Als is het nu nog winter, bij menigeen steken de vakantiekriebels al de kop op en worden plannen gesmeed voor de komende zomer. Voor hen die nog geen plannen hebben, is deze unieke beurs van de Stichting Vrije Recreatie een prachtige gelegenheid om hun licht op te steken over het kamperen bij de boer, met mogelijkheden zowel in Nederland als elders in Europa. 

Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijke boerengastvrijheid van de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van € 5.00 p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die door de ruim 350 standhouders beschikbaar worden gesteld. 

Ook aan de kinderen is gedacht: onder andere zijn er enkele “Klaunies” om de kinderen te vermaken, terwijl de ouders zich bij de diverse stands uit binnen- en buitenland kunnen oriënteren. 

Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor elk wat wils. En dat alles tegen zeer betaalbare tarieven! 

Bezoek deze beurs. Grote kans dat u in 2022 uw vakantie viert op het erf van de SVR-kampeerboer. 

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma