Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu

Q&A Uitbreiding Expo Haarlemmermeer

We begrijpen dat u als organisator of exposant vragen heeft over de verbouwing van Expo Haarlemmermeer. De verbouwing vindt plaats ‘met de winkel open’. Tijdens de verbouwing zorgen we uiteraard voor een juiste logistieke afwikkeling voor de bestaande beurzen en evenementen.

Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met uw projectmanager.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de verbouwing precies in?

Er zal 12.000 m2 extra beursoppervlakte gecreëerd worden waardoor de totale beursoppervlakte 24.000 m2 zal beslaan. Tevens wordt er een vaste productiekeuken gerealiseerd wat zorgt voor meer flexibiliteit en mogelijkheden op het gebied van catering.

Wat zijn de voordelen, voor mij als organisator, van de uitbreiding?
  • Meer beursoppervlakte
  • Mogelijkheden om in de breedte en/of lengte te huren
  • Connectie tussen binnen- en buitenterrein
  • Veel licht
  • Meer flexibiliteit en gemak op het gebied van catering
Welke extra faciliteiten komen erbij?

Er zal een twingevel ontstaan waardoor de hal in twee delen gesplitst kan worden. Hierdoor wordt het ook mogelijk om in de breedte te huren. De hal wordt tevens als de rest van het gebouw, volledig van glas. Er zal daarnaast ook een vaste keukenvoorziening achterin de hal komen. Dit zorgt voor een gemakkelijker gebruik van de catering.

Wat voor gevolgen heeft de uitbreiding op het buitenterrein?

Het buitenterrein wordt iets kleiner door de uitbreiding. De connectie tussen het binnen- en buitenterrein blijft echter gewaarborgd door het glas. Daarnaast blijft de vijver in stand en kan het buitenterrein nog gewoon gebruikt worden.

Wanneer is de opening?

De exacte datum voor de opening is nog niet te voorspellen. De verwachting is dat de uitbreiding begin september geopend wordt.

Heeft de uitbreiding gevolgen voor de logistiek?

De logistiek zal verbeterd worden door de uitbreiding. De wegrijroute is na de verbouwing voor het gebouw langs en men hoeft niet meer te keren.

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma