Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu
17 juni 2019

Grootse première van ‘Talpa-paard’ George met Britt Dekker

Britt bereidt zich voor op spectaculaire show tijdens Horse Event

Op vrijdagavond 13 september 2019 presenteert Britt Dekker haar nieuwe aanwinst George, de betoverende schimmel die ze als ‘salaris’ kreeg van Talpa-baas John de Mol, voor het eerst aan het grote publiek. De show is onderdeel van Horse Event, het grootste paardenevenement van Nederland. Ruim 40.000 paardenliefhebbers, van jong tot oud, en van recreant tot sporter passeren jaarlijks de poorten van het evenement, waar alle aspecten van de paardensport worden belicht.

In de zeventienjarige historie van Horse Event stonden vele grootheden uit de paardenwereld op het programma, zoals dressuurkampioene  Anky van Grunsven, de Franse showcoryfee Jean Francois Pignon en de Amerikaanse paardenfluisteraar Monty Roberts. Op het affiche prijkt nu dus ook groot de naam van Britt Dekker met haar George, waar naar verwachting duizenden jeugdige fans op komen af zullen komen. Onder toeziend oog van haar trainer Tineke Bartels bereidt Britt zich de komende maanden voor op haar optreden met de spectaculaire PRE hengst. Over de vorm waarin George zijn opwachting zal gaan maken wil Britt nog niet te veel kwijt, maar dat het ‘vet spectaculair’ wordt is een feit, aldus de spontane blondine.

Line-up met internationale allure

Horse Event biedt op 13, 14 en 15 september een aantrekkelijke mix van educatie en show in de event area’s Jeugd, Sport, Recreatie en Ondernemer. Ruim 200 stands zijn verdeeld over deze area’s waar de bezoeker ook vier grote showpistes vindt met een boordevol paardenprogramma. Naast Britt Dekker verwelkomt Horse Event tijdens deze achttiende editie tientallen andere trainers en ruiters van het allerhoogste niveau, afkomstig uit alle continenten. De Australische Warwick Schiller, bekend westernruiter en trainer, neemt bezoekers drie dagen lang mee in de wereld van ‘Horsemanship’. De Franse paardenartiest Vincent Liberator, bekend van de populaire paardenshow Appassionata, reist voor het eerst af naar Horse Event. Ook de bij de Royal Andalusian School of Equestrian Art (Jerez de la Frontera) opgeleide Colombiaan Rodrigo Laserna, specialist in grondwerk met paarden, maakt zijn debuut. Daarnaast sieren een aantal vaste waarden het programma, zoals springruiter Bianca Schoenmakers, dierenarts Dr. Helmut Ende en dressuurcoryfeeën Dinja van Lieren en Imke Schellekens-Bartels. Voor de professionele paardenhouder staat ‘De Hippische Ondernemer Dag’ op het programma met inspirerende lezingen en waardevolle netwerkmomenten. Het thema is ‘Toekomst en Innovatie’ en niemand minder dan Humberto Tan presenteert dit onderdeel.

Kaartverkoop

Kaarten voor hét hippische evenement voor paardenliefhebbers zijn beschikbaar. Speciaal voor de kids is er een toffe actie: bij aankoop van een kinderticket (dag, avond of passe-partout) krijg je een goed gevulde Penny-PaardenpraatTV Goodiebag cadeau. Ook bij de aanschaf van een reguliere dagkaart, avondkaart of passe-partout zijn er aantrekkelijke kortingen voor de vroege beslissers.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.horse-event.nl.

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma