Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu

Denk je aan Expo Haarlemmermeer dan denk je aan ‘groen’ en ‘licht’. Daar mag je gerust ook ‘ruimte’ bij denken, én vanaf nu ook: Haarlem Convention Bureau. Want EXPO heeft niet alleen onlangs zijn oppervlakte verdubbeld, van 12.000 m2 naar 24.000 m2, maar heeft zich ook aangesloten bij hét partnernetwerk van Haarlem.

Beide partijen zijn trots.

Dit vermeldt Haarlem Convention Bureau de aansluiting van EXPO Haarlemmermeer bij hen.

Met de uitbreiding is de beurshal, geheel opgetrokken uit glas, nog ‘groener’. Meer redenen voor (internationale) exposanten om te komen. Om dan ook de grotere toestroom van bezoekers op te vangen, is de connectie met Haarlem Convention Bureau een schot in de roos. Een beursbezoek in de groene omgeving van de locatie overdag, wordt namelijk ook vaak ’s avonds afgesloten in het bruisende Haarlem.

De kruisbestuiving die door deze uitbreiding ontstaat, biedt congres- en beursorganisatoren allerlei nieuwe mogelijkheden in de regio van Haarlem.
Benieuwd naar het partnerwerk van het Haarlem Convention Bureau met EXPO Haarlemmermeer? Met 30 locaties, hotels en incentive partners verspreid over 6 regio’s bieden wij een breed scala aan mogelijkheden voor iedere doelgroep. Welkom in Haarlem(emmermeer)!

 

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma