Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu

Na een zeer succesvolle eerste editie van Promotor Mega Motortreffen keert hét evenement voor de motorliefhebber dit jaar én in 2019 en 2020 terug naar Expo Haarlemmermeer. Het evenement wordt tevens uitgebreid naar twee dagen.

Expo Haarlemmermeer biedt groeimogelijkheden

Nick Glätti, Manager Partner PiTE Media vertelt waarom zij opnieuw hebben gekozen voor eventlocatie Expo Haarlemmermeer: “Expo Haarlemmermeer is een locatie waar wij onze ambities voor de toekomst kunnen realiseren. Alles wat wij doen, van het uitgeven van een magazine tot aan de productie van een tv programma, doen we altijd met een strategie voor meerdere jaren. De samenwerking met het team van Expo Haarlemmermeer tijdens het eerste Promotor Mega MotorTreffen was zo goed dat wij ons evenement op deze locatie graag willen laten groeien.”

Nick Glätti vervolgt: “De ligging en bereikbaarheid zijn belangrijk. Toch zijn vooral de uitstraling en de groeimogelijkheden van het gehele Expo Haarlemmermeer complex die voor ons de doorslag gaven om het Promotor Mega MotorTreffen in Expo Haarlemmermeer te organiseren.

Uiteraard is Expo Haarlemmermeer zeer blij dat het succes van Promotor Mega MotorTreffer wordt bezegeld met een driejarig contract. “Expo Haarlemmermeer laat met dit evenement zien dat het niet alleen een fantastische beurslocatie is, maar ook een zeer geschikte locatie voor publieksevenementen. Wij vinden het geweldig dat wij dit mooie evenement voor meerdere jaren op onze locatie mogen ontvangen.”

Uitbreiding naar tweedaags event

De tweede editie van het Promotor Mega MotorTreffen wordt dit jaar uitgebreid naar een tweedaags evenement en vindt plaats op 20 en 21 mei 2018. Motorliefhebbers kunnen kunnen hier proefrijden op de nieuwste modellen. Ook kunnen bezoekers zelf off-road rijden en zijn er grote schermen waar iedereen live motorsport kan bekijken.

Praktische informatie

De Promotor Mega MotorTreffen vinden plaats op zondag 20 en maandag 21 mei. Kaarten zijn te bestellen via promotor.nl. Deze kaarten kosten 5,- euro per persoon.

Promoter Mega Motortreffen 2019 en 2020

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma