Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu
10 november 2016

Internationale sierteeltvakbeurs IFTF in Expo Haarlemmermeer een groot succes

“Door het vele daglicht komen de bloemen van onze standhouders perfect tot hun recht”

Maar liefst 25.000 bezoekers uit binnen- en buitenland deden afgelopen week Expo Haarlemmermeer aan voor een bezoek aan IFTF (Internationale Floriculture & Horticulture Trade Fair), één van de grootste internationale sierteeltvakbeurzen in de wereld. 

Tijdens de vakbeurs werd Expo Haarlemmermeer prachtig gekleurd door de bloemen van maar liefst 276 nationale en internationale standhouders. IFTF biedt een platform aan kopers en leveranciers uit de bloemisterij, waar een aantrekkelijke combinatie gecreëerd wordt van zakelijk en gezelligheid. Hierdoor fungeert deze vakbeurs als een order- en relatiebeurs. Afgelopen weekend mocht de beurs maar liefst 25.000 bezoekers bestaande uit vakpubliek, kwekers, vermeerderaards, importeurs, groothandel en detaillisten ontvangen.

Bloemen komen perfect tot hun recht   
“Expo Haarlemmermeer is de perfecte locatie voor deze vakbeurs gezien het een enorme kas betreft. Door het vele daglicht komen de bloemen van onze standhouders perfect tot hun recht”, aldus Jasper van Dijk, marketing manager HPP Exhibitions, de organisator van IFTF. Expo Haarlemmermeer mag de vakbeurs ook volgend jaar weer verwelkomen. In 2017 vindt de beurs plaats van 8 t/m 10 november.

Meer weten over deze unieke locatie? Bekijk de website van Expo Haarlemmermeer.
Hieronder vindt u een sfeerimpressie van IFTF 2016.

 

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma