Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu
12 januari 2022

Libelle Zomerweek verhuist naar Expo Haarlemmermeer

Libelle Zomerweek verhuist naar Expo Haarlemmermeer

Libelle Zomerweek, al 25 jaar het grootste buitenevenement voor vrouwen, gaat verhuizen naar Expo Haarlemmermeer. Na jarenlang het Almeerderstrand als locatie te hebben gebruikt, kiest Libelle vanaf 2022 voor de iconische Expo, mede bekend door de Floriade.

Libéma (eigenaar Expo), DPG Media (uitgever Libelle) en Gemeente Haarlemmermeer maakten dat vandaag bekend. Het terrein van Expo Haarlemmermeer, bekend van onder andere de Floriade, heeft met 45.000 m2 een perfecte mix tussen (glazen) binnenruimtes en een prachtig groen buitenterrein. Het gehele terrein wordt benut tijdens de Libelle Zomerweek, die komend jaar plaatsvindt van 19 t/m 25 mei. Met meer dan 400 stands, 15.000 workshops en tientallen optredens is het een van de grootste buiten-evenementen in Nederland, waar meer dan 80.000 vrouwen hun ultieme dagje uit beleven.

Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle: “Libelle Zomerweek is voor ons een bijzonder element in de Libelle-mix. Naast het weekblad, de website, app en al onze specials is dit unieke evenement een jaarlijks hoogtepunt voor iedereen op de redactie. Een week lang ontmoeten we duizenden lezeressen en komt het Libelle-gevoel helemaal tot leven. Een feest voor vriendinnen waarbij de Libelle-vrouw de gezelligste dag van het jaar beleeft.

Wij zijn enorm verheugd dat we de Libelle Zomerweek mogen omarmen op ons terrein en kijken uit naar de verdere samenwerking. Libéma en DPG Media werken al meerdere jaren prettig met elkaar samen rondom andere evenementen, zoals de Foute Party van Qmusic en Margriet Winterfair in de Brabanthallen”, zegt Jeroen Dona, directeur beurzen & evenementen bij Libéma.

Dit is geweldig nieuws voor Haarlemmermeer” zegt wethouder Marja Ruigrok (Toerisme en evenementenbeleid), ”De Libelle Zomerweek staat bekend als een enorm gezellig evenement. Ik kijk er nu al naar uit!

Jan van Dun, directeur Events bij DPG Media, uitgever van Libelle: “Het Almeerderstrand is een prachtig terrein waar we vele jaren met veel plezier onze Libelle Zomerweek georganiseerd hebben. We willen Gemeente Almere hartelijk danken voor hun jarenlange gastvrijheid. Met veel genoegen kijken we naar de toekomst bij Expo Haarlemmermeer, waar we met alle mogelijkheden een hele bijzondere Libelle Zomerweek kunnen organiseren. De ligging van het terrein is perfect: veel groen, maar midden in de Randstad en perfect te bereiken (ook met openbaar vervoer). Samen met al onze partners, Libéma en Gemeente Haarlemmermeer gaan we unieke 25ste Libelle Zomerweek realiseren, waarbij tienduizenden vrouwen hun dagje uit van het jaar krijgen.”

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma