Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu
2 juni 2021

Nieuw podium voor elektrische mobiliteit nog dit jaar in Nederland

De eMobility sector krijgt haar eigen unieke podium waarmee het in contact kan komen met zowel klanten als branchegenoten.
‘Het delen van kennis, elkaar inspireren, zorgt voor de versnelling die essentieel is voor succes’.

World of eMobility, the Ultimate Stage for eMobility

World of eMobility wordt het ultieme podium voor start en scale-ups en fabrikanten van e-mobiliteit producten. Het initiatief wordt ondersteund door: ANWB, Ministerie van Infrastrcutuur en Waterstaat, Vereniging DOET, Vereniging Elektrische Rijders (VER) en Enterprise Europe Network (EEN).

Het jaarlijks terugkerend evenement wordt de ontmoetingsplek voor alle belanghebbenden in de eMobility branche: bedrijven, overheden, grote (auto)merken, investeerders, startups, vernieuwers, early adapters en e-drivers.

Initiatiefnemer Rick van Rijthoven, ook bedenker van o.a. Modefabriek en e-Drivers.com, zag de toenemende behoefte om met elkaar in contact te komen en heeft zijn kennis van het organiseren van grootschalige events aangewend voor de uitwerking van World of eMobility.

“De manier waarop wij ons bewegen en verplaatsen verandert in een rap tempo. De transitie van rijden op fossiele brandstof naar elektrisch rijden is voor mensen, bedrijven en overheden een van de grootste veranderingen die ooit heeft plaatsgevonden. Naast hoge investeringen vergt dit een geheel andere denkwijze en benadering van de markt.

Bedrijven, overheden en particulieren zitten met veel vragen en uitdagingen. Vandaar dat wij World of eMobility (WOE) gaan organiseren. Een fysiek podium over eMobiliteit waar oplossingen worden aangedragen en antwoorden worden gegeven. Over alle op elektrische, waterstof en zonne-energie rijdende voer- en vaartuigen. En aanverwante producten en diensten.

Voor opkomende talenten, vooruitstrevende merken en bedrijven. Klein en groot. Gewoon omdat het weer kan. En ook moet. Want eMobility ervaar je het beste offline. Met elkaar, voor elkaar. Tastbaar gemaakt. En een markt te creëren die zich nu echt begint te openen. De tijd is er meer dan rijp voor, je voelt de energie!”.

Op het drie daags event zijn, naast het bijwonen van lezingen en seminars, tal van eMobiliteit producten te ontdekken en te testen.

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma