Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu
19 februari 2024

EXPO Greater Amsterdam verrast evenementenbranche tijdens EventSummit

‘Verrassend’, dat woord valt vaak als het gaat om EXPO Greater Amsterdam. Is het niet vanwege de opvallende architectuur van de voormalige kassen, dan wel door het unieke verhaal achter de evenementenlocatie. Bovendien zorgen de mogelijkheden voor evenementen regelmatig voor verwondering. Niet voor niets stond EXPO Greater Amsterdam 8 februari 2024 op dé vakbeurs voor de evenementenbranche: EventSummit.

Dé vakbeurs voor de evenementenbranche

Duizenden bezoekers, 350 exposanten en volop interessante sprekers. Donderdag 8 februari kwam de Nederlandse evenementenbranche bij elkaar voor EventSummit. Vakgenoten maakten van de gelegenheid gebruik om inspiratie op te doen, gedachten uit te wisselen en te netwerken. Ook EXPO Greater Amsterdam was deze dag met een stand aanwezig. Haar doel? Meer bekendheid geven aan het congrescentrum van de evenementenlocatie.

“Veel mensen denken bij EXPO Greater Amsterdam aan een kolossale kas met veel ruimte. Toch is onze locatie ook perfect voor kleine(re) evenementen, zoals congressen tot 350 personen.”
~ Yaël Goudsmit, Accountmanager EXPO Greater Amsterdam

Geschikt voor evenementen, groot én klein

Regelmatig (her)kennen mensen EXPO Greater Amsterdam nog als het Floriade-gebouw van vroeger. Het imago van ‘grote kas’ voert daardoor vaak de boventoon. Evenementen als Zomerweek, de vt wonen& designbeurs en IFTF stimuleren de gedachte dat de locatie zich alleen leent voor de evenementen met grote opzet. Tijdens EventSummit liet EXPO Greater Amsterdam zien dat zij met haar faciliteiten ook meer dan geschikt is voor (klein)zakelijke evenementen en congressen tot 350 personen.

Licht congrescentrum omringd door groen

De 26.000 m2 aan zonnepanelen op het dak van EXPO Greater Amsterdam waren terugkerend onderwerp van gesprek én verwondering. Daarbij spraken ook de verhalen over het congrescentrum met eigen foyer, de vijf subruimtes en een plug-and-play auditorium tot de verbeelding. De gedachte aan een educatieve break-out sessie in het park of een actief buitenprogramma deed het hart van menig organisator sneller kloppen. Wie de stand van EXPO Greater Amsterdam bezocht, ging naar huis met een flinke dosis inspiratie én een uitnodiging om snel eens langs te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?

Heb jij EventSummit gemist, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden bij EXPO Greater Amsterdam? Wij inspireren je graag! Neem contact op door te mailen naar organiseren@libema.nl of door te bellen naar 088 9000 350.

Klik hier om een virtuele tour door het gebouw te maken
Of lees eerst meer over de mogelijkheden voor een congres of zakelijk evenement.

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma