Stelling 1 · 2141 SB Vijfhuizen (Greater Amsterdam) · 023 56 60 140 · info@expogreateramsterdam.nl

Group

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Exposeren bij EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Group

Contact met EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie
Menu
4 april 2023

Vakbeurzen Solar Solutions en Duurzaam Verwarmd bij EXPO Greater Amsterdam sluiten perfect aan op de uitstraling en faciliteiten van het multifunctionele gebouw

Duurzaamheid is een breed begrip, maar het betekent in feite ”continuïteit”. EXPO Greater Amsterdam realiseert deze continuïteit door middel van het toepassen van people, planet en profit. De arbeidsomstandigheden en samenwerkingen met lokale ondernemers en mensen in de buurt zorgen voor een mooie balans in het milieuvriendelijke gebouw. 

In een paar jaar tijd is de zonne-energie sector verdubbeld en ook de warmtepompmarkt gaat als een speer. Ondanks de stappen die in Nederland al gemaakt zijn, staan we pas aan het begin van de duurzaamheidsrevolutie. Solar Solutions is de grootste vakbeurs op het gebied van zonne-energie in Noordwest-Europa en voor duurzame klimaattechnieken ben je bij de vakbeurs Duurzaam Verwarmd aan het juiste adres.  

In maart vonden beide vakbeurzen plaats bij EXPO Greater Amsterdam en beiden sluiten perfect aan op de uitstraling en faciliteiten van het pand. Met 26.000 vierkante meter aan zonnepanelen en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft de organisatie bewust voor juist deze locatie gekozen. 

‘’Al jaren verloopt de samenwerking met het kleinschalige team, dat meedenkt over hoe we wij een mooie beurs neer kunnen zetten, heel prettig. Daarnaast heeft de mooie hal veel daglicht wat zorgt voor een frisse, open uitstraling.’’ aldus Good! B.V., organisator van zowel Solar Solutions als Duurzaam Verwarmd. 

Dit jaar was alweer de 10e editie van Solar Solutions. Volgens Marieke van Eijndhoven, Business Development Manager bij Libéma een enorme mijlpaal.

”Samen met Good! B.V. hebben wij deze schitterende beurs uit zien groeien tot een hoogstaande grote professionele internationale beurs die nu ook op andere plekken in Europa succesvol voet aan de grond zet. Wij zijn bijzonder blij met dit gave evenement. Het onderwerp en de sfeer van deze beurs sluiten naadloos aan op de USP’s van onze locatie, EXPO Greater Amsterdam.” 

EXPO Greater Amsterdam is een unieke locatie en is met een vloeroppervlakte van 24.000 m2 geschikt voor alle soorten beurzen en evenementen. De onverwachte rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad en de opvallende architectuur laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van het omliggende natuurgebied. Daarnaast laten de glazen wanden de binnenruimte onopgemerkt overgaan in de fraaie buitenruimte en voegt de lichtinval aan elk evenement iets bijzonders toe. 

De mooiste tijd beleef je bij EXPO Greater Amsterdam, onderdeel van Libéma